Svima poznata Jana Todorović, već dugi niz godina je na javnoj sceni, jedna je od onih pjevačica koje niko ne može zamijeniti, kao ni njene hitove otpjevati kao što to ona uradi. Kao i mnoge njene koleginice, tako je i ona na samom početku svoje karijere, ubrajala se u najzgodnije i atraktivne žene na našoj javnoj sceni.

Ali, kako su godine prolazile, tako je i ona sve više dobijala na kilaži i počela se gojiti. Na početku sve je to bilo neprimjetno, a onda smo se svi navikli na nju i njen višak kilograma.

I sama je jednom prilikom priznala, da ju je poslije nekog vremena bilo strah stati na vagu, a kada je to učinila vidjela je kako se udebljala čak dvadeset kilograma. Od tada je počela da uvodi promjene u svom životu, pa je krenula u teretanu, počela voditi računa o ishrani, izbacila slatkiše, grickalice, sokove i hljeb. Na ovaj način je uspjela smešati oko četrnaest kilograma.

Prilikom gostovanja u jednoj emisiji istakla je kako sad nema kilograma, ali nema ni odjeće, jer joj je sve veliko i mora kupovati novu gardarobu. Imala je 82 kilograma, a sada samo 68 kilograma. Istakla je kako joj je želja da smrša još dva kilograma, a nakon toga će samo održavati liniju.

Priznala je kako svako jutro pojede samo dva jajeta, ali da joj je to pomoglo da se riješi neželjenih kilograma i napokon bude zadovoljna svojim tijelom.