Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Javnost u nevjerici! Ovo je naš NAJBOGATIJI PJEVAČ, ima veće bogatstvo od Cece! Ima preko 30 kuća i nekoliko miliona eura! Evo o kome je riječ.. – Alternativa

Dosta pjevača sa naših prostora dobro zarađuje i već sada imaju veliko bogatstvo. Dosta njih o tome javno govore i više ne skrivaju koliko mogu da zarade po jednom nastupu. Neki od njih su pokrenuli i sopstvene biznise koji im donose dodatne novce, pa i kada ništa ne rade opet dobijaju određenu sumu novca.

Neki od njih su Saša Kovačević i Svetlana Ceca Ražnatović koji svojim biznisima pomažu i drugim kolegama na javnoj sceni. Poznato je da Saša ima svoj restoran, ali i studio u kojem snima sve numere koje je izbacio u posljednjih nekoliko godina.

Frontmen grupe ‘Bijelo Dugme’ Goran Bregović do sada je kupio nekoliko nekretnina, a kako je jednom prilikom otkrio planira da kupi još nekoliko. Za sada je po procjeni stručnjaka on vlasnik oko trideset nekretnina, a niti jedna njegova vila nije bila jeftinija od milion eura.

Mnogo u nekretnine ulaže i njegov kolega Haris Džinović, a ujednoj je počeo i da se bavi privatnim biznisom sa svojom suprugom Melinom Džinović, koja mu je velika podrška u poslu. Era Ojdarić je neko ko se okušao u ugostiteljstvu, pa već godinama njegov restoran i hotel odlično posluju. Istim poslom bave se i Zorica Marković, kao i Lepa Lukić.

Marija Šerifović zajedno sa svojom majkom Vericom otvorila je poslastičarnicu i maksimalno uživaju u tom poslu, a naročito u vremenu koje provedu zajedno.