Slavne osobe na našoj estradi ulažu zarađeni novac na razne načine, neki se odlučuju pokrenuti privatni posao, neki ulažu u restorane itd. Primjerice, pjevačica Ceca Ražnatović i pjevač Saša Kovačević odlučili su zarađeni novac uložiti u glazbene studije, pa ih sada imaju za svoje potrebe, ali i za potrebe svojih kolega.

Mora se naglasiti da pjevač Saša Kovačević nema samo studio, već i restoran. Čovjek koji voli ulagati u nekretnine je legendarni Goran Bregović, pa se procjenjuje da posjeduje više od 30 kuća i stanova, a niti jedna njegova vila nije manja od milion eura. Podsjetimo, on je u jednom trenutku otvorio dušu i progovorio o očevim porocima, koji su u konačnici bili razlog razvoda, te rekao sljedeće:

Moji roditelji su bili jako zaljubljeni jedno u drugo. Moj otac je bio vojnik i puno je pio. Njih dvoje su se razveli. Bila je to velika ljubav – započeo je Brega, a potom opisao nevjerojatno tužnu epizodu iz života svojih roditelja.

Kada je moja majka dobila leukemiju, bila je u bolnici u Splitu, u gradu u kojem je moj otac živio s drugom ženom. Druga njegova žena mi je rekla da je moj otac noću nestajao iz kuće.

Jednom ga je pratila i vidjela kako se iskrao u bolnicu gdje je umirala moja majka.

Do tada se oporavio od alkoholizma, ali nakon što je moja majka umrla vratio se u selo i zasadio vinograd. Onda je opet počeo piti. Popije tisuću litara vina godišnje.

—i to vino je većinu vremena pio sam. Ako postoji tužna priča o velikoj ljubavi koja je propala zbog alkohola, to je priča moje obitelji – rekao je Bregović.

Haris Džinović također voli ulagati u nekretnine, bavi se i izdavačkim poslom za nekretnine, a posao pokreće i sa suprugom Melinom Džinović.