Već nekoliko mjeseci ljubavna veza Draška Stanivukovića i pjevačice Tanje Savić je glavna tema svih medijskih portala na našim prostorima. Odavno se spekuliše da li su oni zaista u vezi ili je sve ovo dio marketinškog trika kako bi skrenuli pažnju javnosti na sebe.

Kako saznajemo, njih dvoje su sada odlučili da stanu na ludi kamen i svoju vezu krunišu brakom. Navodno je Stanivuković ovu informaciju otkrio svojim prijateljima, koji su kasnije razglasili i ostalima.

Izvor blizak gradonačelniku Banja Luke, otkrio nam je kako on ima zaista ozbiljne namjere sa pjevačicom, a da mu je sada u cilju da ide kod njenih roditelja kako bi zatražio Tanjinu ruku. Stanivuković više ne želi da krije ljubav koju osjeća prema pjevačici, nego mu je ona u posljednje vrijeme glavna tema svih razgovora.

Obzirom da sa prijateljima stalno priča o Tanji, istakao im je kako je ona divna duša, koja osvaja lako ljudska srca, a kada čuje njen glas njemu odmah zastaje dah. Političar do sada nije želio da komentariše pjevačicim propali brak , kao ni probleme koje je imala sa bivšim suprugom oko starateljstva nad djecom.

Ostaje nam samo da vidimo šta će se dešavati u naerednom periodu i da li će doći do vjenčanja između pjevačice i političara!