Rijetko koja osoba je znala za ove detalja iz života jednog od najpoznatijih bračnih parova sa naših prostora! Pjevačica Suzana Jovanović je u braku sa Sašom Popovićem, a nedavno je objavila i svoj novi album za koji je iskeširala oko 100 000 eura.

Suzana se smatra jednom od najbogatijih pjevačica sa ovih prostora, pogotovu nakon što je Popović prodao Grand produkciju, a ima i platu za svoj posao koji obavlja. Međutim, ona je otkrila da žive sasvim normalno i skromno kao svaka druga porodica u Srbiji, iako mnogi misle da oni jedu zlatnim kašikama.

”Svoje djetinjstvo sam provela na selu, bilo je zaista lijepo. Ispred porodične kuće, otac je napravio klupice i sto, na koje smo mi voljeli da sjednemo i jedemo. To je uglavnom bilo parče hljeba, alava paprika i mast. Nije nam bilo slađeg jela od tog, svako ga je volio, a sada ga nazivamo i sprskom ”nutelom”. Najviše sam se znala iznervirati kada namažem mast na krišku i onda mi ona padne iz ruku, i to baš na onu namazanu stranu. Idalje mi je omiljeno jelo hljeb i mast, izgleda tak ostalo od djetinjstva. I dan danas znam to da pojedem često.”- ispričala je Suzana.

”Saša i djeca također su ljubitelji domaće kuhinje. Volimo da jedemo boraniju, sarmu, kupus i grašak.. iako možemo da priuštimo sebi mnogo toga, nama je ipak ovo omiljeno. Nismo ljubitelji ekserimentalne hrane ni sušia. Mnogi misle kako mi jedemo zlatnim kašikama, ali smo mi ustvari jedna sasvim normalna porodica.”

Šta vi mislite kako živi ovaj bračni par? Smatrate li da ovo nije istina i da troše mnogo više novca, nego što to predstavljaju javnosti!?