Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

JELA HLJEB OD 3 DANA, A SAD SE BAHATI MILIONIMA! Kupala se u PLASTIČNOM KORITU, a evo gdje sad živi! – Alternativa

Dosta naših estradnih ličnosti je bilo siromašno i živjelo u takvim zajednicama da bukvalno danima nisu imali šta da jedu. Neki od njih su i otvoreno govorili o tome, kako su oskudno živjeli i da su morali boriti se da imaju makar hljeba za pojesti. U takvim situacijama sanjali su kako će svoj život promijeniti, da će postati poznatiji, uspješniji, ali i dosta bogatiji.

Svoje siromašno djetinjstvo nisu krili Seka Aleksić, Vesna Đogani, Jova Radovanović, kao i Zorica Brunclik, dok su mnogi drugi pokušavali da prikriju odakle dolaze, ali i kako su proveli svoje djetinjstvo.

Nakon što je Anabela Atijas nekoliko puta prozvala Vesnu Đogani i ismijavale je zbog mjesta iz kojeg dolazi, Vesna je odlučila da javno progovori o svemu tome. Ona je tada otišla u svoje rodno mjesto, pred porodičnu kuću i pokazale je kako izgleda. Tom prilikom je istakla da možda jeste oskudjevala u nečemu tokom djetinjstva, ali da je danas jako ponosna na sebe što je uspjela u životu i stvorila sve ovo što ima.

Tada se oglasila i Seka Aleksić koja je pružila podršku svojoj koleginici Vesni , rekavši kako je i sama imala takvo djetinjstvo, ali da se toga ne stidi i da nikada neće kriti kako je počinjala svoju karijeru i odakle su joj korijeni. Inače, Seka je tokom rata pobjegla iz Zvornika sa svojom porodicom i doselila se u Šabac.

Porodica Aleksić je živjela u jako teškim uslovima, otac joj je bio alkoholičar koji bi i zadnji dinar potrošio na alkohol, dok je majka bila domaćica. Seka je zajedno sa maloljetnim bratom morala da radi i zaradi kako bi mogli uzeti barem neku hranu za sebe.