Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

JELANA ĐOKOVIĆ OTKRILA SVE: Novak odlučio da napusti tenis, nije ga toliko pogodio progon iz Melburna, koliko ova stvar.. – Alternativa

Ova godina nije toliko dobro krenula za Novaka Đokovića, te često čujemo komentare da je ovo jedna od definitivno najgorih godina po njega. Njegova dalja karijera je pod velikim znakom pitanja, ukoliko ne odluči da se vakciniše protiv virusa koji je pogodio cijelu planetu.

U svijetu su ljudi podijeljeni po ovom pitanju, ali najbitnije od svega jeste što je Srbija stala na Novakovu stranu i pružila mu podršku. Jedni smatraju kako su njihovi stavovi ispravni, ali druga strana ipak misli kako su oni upravu i da treba svako zakone da poštuje, kako bi se održavao mir u svijetu.

Na sve ovo morala se oglasiti i Jelena Đoković, odnosno Novakova supruga koja je oduvijek bila njegova najveća podrška i neko ko je uvijek uz njega. Istakla je kako ni Novak nije baš najbolje i ne osjeća se dobro, te da mu se dešava da želi da se pvuče iz ovog sporta, baš kao što mu se dešavalo 2018. godine.

Te godine, Novak je imao velikih problema sa zdravljem, odnosno operacijom ruke, zbog čega je morao da vodi poseban režim ishrane koji mu nije odgovarao, a onda je došlo i do kulminacije sa mnogobrojnim trenerima. On je tada sazvao svoj tim ljudi, menadžera i trenere i otkrio im plan, da želi napustiti tenis, te ih pitao imaju li kakvih obaveza prema sponzorima.

Jelena je pokušavala na sve načine da ga spriječi u njegovoj namjeri, što je na kraju i uspjela, ali nije se ni nadala da bi uskoro Novak mogao ponovo razmišljati u tom pravcu.