Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Jelena Đoković napravila veliki HAOS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: ”Ima milione, a ovako se oblači! Bruka i sramota!” – Alternativa

Jelena Đoković nije neko koga imamo priliku često da gledamo na malim ekranima niti u javnosti, jer stalno sa teniserom i prati ga u stopu. Oni su sada u Srbiji, nakon što je Novak proslavio 311 sedmicu na 1ATP listi, sa svojom porodicom i mnogobrojnim prijateljima.

Da bi prestigao svoje najveće svjetske rivale, potrebna su mu samo jo četiri Grand Alema. Dok su u Srbiji, Jelena je gostovala u nekoliko televizijskih emisija, te je govorila o humanitarnim organizacijama koje se baziraju na pomoći oboljeloj djeci.

Tom prilikom su se dotakli i nekih drugih tema, kao i o samoj Jeleni, koja je govorila da ne voli ići u kupovine i uzimati sebi neke stvari, nego joj je dovoljno nekoliko majica i pantalona i ona je s tim zadovoljna.

Upravo ova njena izjava , dovela je do velikih reakcija publike, koji su rekli kako ovako govori , i da je sramota u kakvoj odjeći se pojavila u emisiji, obzirom da ona i Novak imaju milione. Naravno bilo je i onih koji su odobrili i podržali njen stav, jer je pokazala da joj ”novac nije udario u glavu” i da se ponaša sasvim normalni, iako je u mogućnost da kupi sebi šta god poželi.

Želimo da čujemo vaše mišljenje na ovu temu. Smatrate li da je ispravno ovo što Jelena radi ili ne? Pišite nam svoje mišljenje u komentar!