Prije nekoliko godina desio se ovaj užasan zločin u Srbiji koji je jako potresao sve. U Beogradu pred Višim sudom, ponovo je nastavljeno da se sudi suprugu Jelene Marjanović, Zoranu Marjanoviću. On je prvi optuženi.

Marjanović je najprije došao sa advokatima, da bi kroz nekoliko trenutaka pridružio im se i advokat Zarić. Tokom ovog slučaja nekoliko teorija je postojala za ubistvo ove pjevačice, ali i godinama unazad još nije pronađen pravi ubica.

Sada je govorio i vještak Dušan Keckarević koji je istakao da niti jedan trag krvi nije pronađen na odjeći ubijene pjevačice, iako je trebalo biti nekoliko njih, na osnovu ozljeda na njenom tijelu. Vjeruje se kako je Jelena ubijena u kanalu, gdje je i pronađena, ali da se zločin počeo dešavati na drugom kraju kanala, odakle je žrtva počela da se pomijera kako bi izašla iz istog tog kanala.

Prema njegovim riječima, postoje i tragovi na stražnjem sjedištu automobila, ali da je to mogla da nosi i Jelena, kao i druga osoba. Tom prilikom pokazane su fotografije na kojima se vidjela odjeća Jelene i Zorana, ali po naredbi sudca te fotografije se nisu mogla ostalima pokazati, jer se radi o mjestu zločina, kao i o obdukciji.

Zoran je sve pratio putem monitora, a na njegovom licu se vidio tužan pogled, te su svi primjetili da je cijelo vrijeme gutao knedle. Šta vi mislite o cijeloj ovoj situaciji?