Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Jelena Karleuša mu željela roditi PETERO DJECE: Evo kako izgleda bivši Karleušin dečko.. PLAKATI ĆETE OD SMIJEHA! – Alternativa

Za nju kažu da je jedna od najzanimljivijih estradnih ličnosti koja je bez dlake na jeziku i svima će otvoreno da kaže šta misli. Nikada nije pokazivala nikakvo ustručavanje, niti se libila da iznese svoje mišljenje, bez obzira koja je tema u pitanju.

Još dok je bila tinejdžerka pokazala je veliko interesovanje za muziku, ali je bila i poznata po svojim turbulentnim ljubavnim vezama. Tada je bila jako sretna sa svojom srednjoškolskom simpatijom i maksimalno uživala u toj ljubavi. Davne 1997. godine, ona je gostovala u emisiji ”Lična karta”, gdje je govorila o svojoj prvoj ljubavi.

”Kada sam imala šesnaest godina desila mi se prva ljubav i ona je prisutna i dan danas. Riječ je o mom sadašnjem dečku, koji mi je ujedno i prvi. Njegovo ime je Nemanja, sportista je, i predstavlja mi veliku podršku, kako u poslu , tako i u životu.”- rekla je Jelena sa velikim osmijehom na licu.

”Nadam se da ćemo mnogo godina provesti zajedno i da ćemo uživati u svojoj ljubavi. On je neko ko mi je od početka pomagao da postanem pjevačica i daje mi motivaciju da svaki dan dajem sve od sebe, kako bi nekada postala velika zviejzda. Vlim ga najviše na svijetu, pa se i nadam da ćemo se jednom dana vjenčati i imati djecu.”- nastavila je Jelena.

Ali, njihova ljubav je ubrzo poslije toga i pukla, da bi pjevačica uplovila u vezu sa Zoranom Davidovićem, koji je ubrzo i umro.