Cjelokupna domaća javnost u velikom šoku je nakon saznanja da je preminuo modni mag Saša Vidić, a od kako se ova vijest proširila, postala je jedna od glavnih tema kako u medijima, tako isto i na društvenim mrežama. Podsjećanja radi, mediji su saznali da je on primljen u jako lošem stanju, i odmah je bio priključen na respirator, dok je izvor za medije rekao da je bilo septično stanje, a on je proglašen mrtvim usljed kardiorespiratorne insuficijencije, dok se definitivan uzrok još uvijek ne zna, i koji će biti naknadno utvrđen. Saša je preminuo u KBC “Bežanijska kosa” u Beogradu, a imao je samo 52.godine.

Kako smo već naveli domaća javnost i dalje je u šoku, a od njega su se oprostile brojne javne ličnosti, a među njima bila je i pjevačica Jelena Karleuša, koja je skrhana bolom i koja ne može da vjeruje da on preminuo. Zanimljivo je to da su oni oduvijek imali odnos koji je bio na relaciji od ljubavi do mržnje, mada su oni poslednjih nekoliko godina bil u dobrim odnosima. Ona je za domaće medije govorila o modnom magu, za kojeg je rekla da je on bio neshvaćen, kao i mnogi drugi umjetnici, pa je dodala i to da je on bio prvi koji joj je pružio ruku na samom početku njene karijere, a pozvao ju je da ona bude zaštitno lice njegovog brenda “Broz”.

Dalje, ona je rekla i to da je ona za njega uradila svoju prvu reviju, da su oni u toku svih ovih godina bili u dobrim odnosima, i da su oni vrlo često govorili o temama koje su ih oboje pogađale. Jelena je za sami kraj izjavila i iskreno saučešće njegovoj porodici, te je rekla i to da je on konačno poletio i da je otišao na mjesto koje je spokojno gdje nema nepravde, tuge i bola.