Govori se kako je voditeljica Jovana Jeremić, koja je nekolik dana u žiži interesovanja, sada spremna da napravi intervju sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom. Ona je već smislila pitanja koja bi mu postavila, ali je napravila i poklon, kojim će predsjednik Rusije biti oduševljen.

Čak je osmilila i kakav stajling da ima, samo da dođe do tog intervjua. Danima imamo mogućnost da čitamo o ovoj voditeljici i koliko privlači pažnju svih ljudi oko sebe. Vjerujemo da kada bi se desio ovaj intervju, bio bi jako gledan i čitan.

Misliš li da Putin voli čipku?

”Ubijeđena sam da voli. On baš kao i ja ima veneru u škorpiji, na sličnom stepenu se nalazi venera i njegova i moja, tako da uglavnom volimo iste stvari. Sve kod nas je u znaku škorpije. Ja jako volim nositi crvene cipele, jer me asociraju na ljubav, jaku emociju i strast, ukazuje mi da imam pobjednički pristup, a ja se uvijek osjećao kao pobjednik, čak i onda kada mi je teško.”

Da li bi mu postavljala pitanja koja su privatna ili intimna?

”Pitala bih ga o svemu. Primjetila sam da političari ne vole govoriti o toj temi, a ja sam uglavnom bila ciljna grupa mnogih političari, jer većina njih mi se udvarala. Čak sam i bila u braku sa jednim od njih. Ja sam direkta žena i političari kada razgovaraju sa mnom ne mgu da me lažu. To je jedan od glavnih razloga zašto s njima imam dobar odnos, vole me, a kasnije se počnu i udvarati.

Ali, najgore im je što rijetko koji od njih može meni da se svidi, jer taj mora imati dušu i da su mu druge stvari bitne, a ne samo politika, status i koju funkciju ima u svemu tome. Novac i položaj nisu najbitnije stvari u životu.”