Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Jeremićka se ne smiruje! U svojoj emisiji napravila haos: ”Ja sam reptil masonka!” – Alternativa

Jovana Jeremić je u posljednjih mjesec dan apostala jedna od najkomentarisanijih ličnosti na našim prostorima, kako zbog svojih izjava, tako i zbog oblačenja. Upravo su njene izjave dovele je u sami centar dešavanja, a očigledno je i to da to njoj ne predstavlja nikakav problem.

Deset godina je radila na Happy televiziji i postala prepoznatljiva voditeljica, koja je bez dlake na jeziku komentarisala sva dešavanja. Međutim, najveći preokret u njenoj karijeri desio se kada je počela raditi za Pink televiziju, obzirom da joj je Željko Mitrović ponudio platu kakvu rijetko ko ima.

Nakon što je prešla na nacionalnu televiziju, Jovana je otkrila kako joj se javlja veliki broj naših političara i žele da je zavedu, čak su neki od njih nudili joj nemoralne ponude, što je ona naravno odbijala. Nudili su joj razne stvari, pa čak i da će još više napredovati u svom poslu. Ali, to nju nije interesovalo, nego je željela da na ispravan način zasluži svoje radno mjesto i ona je neko ko definitivno uživa u svom poslu.

Od kako radi na Pink televiziji, svakodnevno nas iznenađuje svojim izjavama. Ona je ovog jutra ugostila Tomislava Kresovića sa kojim je govorila o društveno – političkim analizama Srbije. Tada ga je upitala šta on misli, da li Jovana radi u nekoj tajnoj službi.

On je dao potvrdan odgovor, te rekao kako je Željko Mitrović u svjetskoj moći, dok je Jovana njegov reptil mason! Njoj je to bilo smiješno, ali nije prokomentarisala.