Nekada je bila poznata po svojim pjesmama, po čemu je pamte starije generacije, dok su je mlađe generacije poznavale jer je sudjelovala u reality showu. Riječ je o Zorici Marković, koja je svojevremeno pjevala velike hitove na ekranima bivše Jugoslavije. Tada je bila zaboravljena sve dok se nije pojavila u svom prvom reality TV showu “Farma”. Nakon toga je sudjelovala u nekoliko reality TV emisija. Poznata je kao osoba koja nema “dlake na jeziku” i govori ono što misli, bez obzira što drugi mislili o tome što ona kaže.

Zorica je prije 32 godine bila žrtva obiteljskog nasilja. Zatim se udala za Kemala Omerhodžića. Ovo joj je bio drugi brak, kada je imala 28 godina, a iz prvog braka rodila je djevojčicu.

Kemal, njezin agent, ljubomoran je na Zoričinu sve veću popularnost. Kemal je nakon svađe pretukao Zoricu, a ona je završila na hitnoj, gdje su liječnici bili šokirani štetom koju je pretrpjela. Zorica je zadobila višestruke prijelome, višestruke povrede i modrice po cijelom tijelu, a lijevo oko joj je bilo zatvoreno. Prevezena je u bolnicu na liječenje, a deset dana nepomično je ležala u krevetu. Mjesec dana kasnije otpuštena je iz bolnice i odmah podnijela zahtjev za razvod.

Miša se stalno pravdao da nema ništa sa Zoricom. Međutim, prema Zoričinim riječima, u to nije uvjeren Kemal koji je pretukao Zoricu i uzeo joj 250.000 eura.