Cijeli svijet je prije nekoliko dana potresla informacija o smrti kraljice Velike Britanije , Elizabete II, koja nas je napustila u 96. godini života. Ona je dugo godina bila na vlasti, a neposredno poslije njene smrti počeli su se pisati razni tvitovi i tako smo saznali mnogo toga.

Najaktuelnije su postale izjave Logana Smita koji je još nekoliko dana prije njene smrti predvidio kad će se to desiti, a sada je iskoristio priliku da potvrdi ono što je rekao, ali i da javnosti otkrije koliko dugo će kralj Čarls da bude na vlasti.

Smit je za veoma kratko vrijeme postao jako popularan na svim društvenim mrežama, a njegove objave se nevjerovatnom brzinom čitaju i dijele po internetu. Sve ovo je počelo kada je mladić pogodio kada će preminuti kraljica, ali je i zaintrigirao javnost kada je otkrio koliko će dugo nov ralj da bude na vlasti.

Naime, on je u julu napisao kako će kraljica da premine osmog septembra ove godine, a onda je dodao i da će kralj Čarls preminuti 28. marta 2026. godine. Kada je njegova objava doživjela veliku popularnost, on je zaključao objavu i nije dozvoljavao svima da dijele i komentarišu.

Mnogi su komentarisali, pa tako i Hejl koja mu je rekla da je bolje da pobjegne iz zemlje, jer će Britanci da dođu po njega. Video je vrlo brzo postao viralan na svim društvenim mrežama, a ostaje nam da vidimo da li će biti istinit i drugi datum.