Mnoge žene širom svijeta mogu da zavide Jeleni Đoković i voljele bi da se nalaze na njenom mjestu. Kao što većina vas i zna, ona je supruga jednog od najboljih tenisera svijeta Novaka Đokovića.

Njih dvoje su vlasnici nekoliko nekretnina koje se nalaze svugdje u svijetu, stekli su veliko bogatstvo, a i svoju porodicu su proširili i dobili dvoje djece. Jelena je jednom prilikom istakla da ima mnogo problema koji joj ne daju mira, da o njima do sada nije željela da priča, ali da sada mora da otkrije koji je to problemi muče i ne daju joj mira.

Obzirom da su oboje jako temperamentni i strastveni, u njihovom braku često dolazi do razilaženja u stavovima, a na kraju i do svađa. Prema njenim riječima Novak se često ponaša kao malo dijete, pa ga ona mora sve opominjati i zasutavljati kada želi da uradi neku glupost u naletu iznenadnih planova.

Novak je neko ko voli dosta da putuje, ali ona ga u pojedinim trenucima mora sputavati u tome, jer imaju sada porodicu i trebaju da provode vrijeme sa djecom, a samim tim imaju i dodatne odgovornosti i obaveze. Jelena je istakla da pored mnogo obaveza pored djece, ima i oko Novaka, te da je on velika maza, čak i veća od njihove djece.

Dodala je i kako Novak ima želju da imaju još jedno dijete, ali po završetku njegove karijere, što Jeleni baš i ne odgovara obzriom da ima baš mnogo obaveza oko svega.