Jovana Jeremić nikada nije krila šta zaista misli o napasnicima i uvijek je jasno i glasno govorila o ovoj temi. Često je u svojim, ali i prilikom gostovanja u drugim emisijama govorila o ovoj temi, a skoro se dotakla i slučaja koji je povezan sa glumicom Milenom Radulović koja vodi bitku protiv Mile Aleksića.

Ona je željela da sve karte budu na stolu i iskoristila priliku da se javno obrati ovoj glumici i istakla da želi ugostiti je u svojoj emisiji, kako bi mogle bez ikakvih ustezanja da pričaju o njenoj temi. Ona ne voli muškarce koje koriste ženinu nemoć, pa je maltretiraju.

”I sama sam u svom životu imala jedan težak period, možda sam prošla i gore od nje. Dešavale su mi se užasne stvari. Tokom svih ovoih godina mogla sam samo da zaključim kako muškarci žele da iskoriste nemoć od jedne žene, kako bi pokazali svoju snagu. O kakvoj snazi mi tu govorimo, oni su ništavila, a ja bih takve ljude kastrirala.”- rekla je Jeremićka.

”Od pčetka moje karijere susrela sam se sa mnoštvom nepristojnih ponuda, ali ja sam svakoj od njih rekla ‘ne’. Ne pronalazim se na tom putu, ali da neki dripac dođe i ponudi to isto mojoj kćerci, bila bih u stanju da ga odrobijam.Upravo je to razlog što bih voljela da u svojoj emisiji ugostim Milenu Radulović.”- nastavila je.

Jovana je trenutno jedna od najpopularnijih voditeljica na našim prostorima koja nema dlake na jeziku i reći će u lice svima šta zaista misli. Uspješna je žena, posvećena svom poslu, a otkriva i da nikada neće prešutiti o nasilju.