Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

JOVANA JEREMIĆ POZIRALA U KREVETU, SVE NA IZVOLTE: Pokazala gole noge, ali i nešto drugo! Pljušte komentari sa svih strana! – Alternativa

Sada ćemo da se dotaknemo ponašanja Jovane Jeremić, koja je u posljednje vrijeme postala jedna od najkomentarisanijih voditeljica, koje svojim ponašanjem i izjavama privlači pažnji svih. Vjerujemo da ste i vi do sada nekoliko puta začudili se na neke njene izjave, ali kad pomislite da nema dalje, ona vas ubrzo demantuje.

Jovana je dugo godina radila kao voditeljica na Happy televiziji, gdje je morala dosta da pazi na svoje ponašanje i bila je ograničena, ali od kako je počela da radi na Pink televiziji, ona je kao puštena sa lanca. Vodi Jutarnji program na ovoj televiziji, može da se ponaša kako hoće, ali i da izgovara razne gluposti.

Iako je emisija Jutarnji program prije bila ozbiljnog karaktera, danas više izgleda kao rijaliti program, i to ne samo zbog stila oblačenja u kojem se pojavljuje ova voditeljica, nego i zbog ponašanja njenog tokom emisija. Ali, mnogi su istakli da je njoj to Željko Mitrović dopustio kako bi zadržao što veći broj gledalaca.

Ona se u studiju pojavljuje namazana u ulju, na rolama, u oskudnim bade mantilima, kao i raznim drugim odjevnim kombinacijama koje ne priliče ovakvim emisijama, a opet nije dobila nikakve sankcije. Sada je počela i po društvenim mrežama da objavljuje razne provokativne fotografije, a jedna od njih je i sljedeća:

Noge je pokazala što mnogima ne smeta, govoreći da je jako zgodna i da je to u skladu sa njenim godinama.

Kakvo je vaše mišljenje o ovoj voditeljici!?