Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Jovana Jeremić sprema POSEBAN POKLON ZA PUTINA: ”Ostati će bez teksta kad me vidi u čipki!” – Alternativa

Zadnjih nekoliko mjeseci Jovana Jeremić je podigla veliku prašinu i skrenula pažnju javnosti na sebe, kako izazovnim oblačenjem u svojoj televizijskoj emisiji, tako i raznim izjavama, koje ne mogu proći nezapaženo. Za nju svako kaže da je osoba bez dlake na jeziku, te da će svima reći ono što misli bez obzira ko je u pitanju.

Ona je jednom prilikom istakla kako planira u svojoj karijeri da ugosti i ruskog presjednika Vladimira Putina, te da već polako priprema potencijalna pitanja, koja će mu postaviti u toku svoje emisije.

Svi su se iznenadili kada je otkrila da čak ima osmišljenu i odjevnu kombinuaciju koju bi mogla obući za tu priliku, samo još treba da kaže krojačici kako sve to da napravi.

”To je duskutabilno pitanje, ne znam da li da vam prvo kažem za haljinu ili za donji veš!? Obukla bih izazovni donji veš, i čarape samodržeće, baš kakve je imala Monika Beluči kada je snimala film ‘Malena’. Ja volim takve čarape koje se navlače, da su sa čipkom i crne, a nisam od onih koje nose klasične čarape. Kad radim na sebi, odmah se i osjećam bolje. Dosta vremena polažem u sami izbor donjeg veša, jer želim da u svakom trenutku izgledam seksi, da iz mene isijava seksipilnost, a ne da izgledam jeftino i vulgarno. ”- rekla je Jovana.

Dodala je kako Putin ima veneru u škorpiji, baš kao i ona, tako da im se sviđaju i vole iste stvari. Omiljene su joj crvene cipele jer pokazuju strast, emocije, ljubav i pobjednički način života, a ona baš pokušava da uvijek bude pobjednik.