Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

JOVANA ŠOKIRALA SRBIJU: ”Ja sam bomba, muškarci za mnom luda, a još kad vide kakva sam u krevetu..U obzir dolaze samo bogati, sa eurima, a ostali da me zaobiđu!” – Alternativa

Jovana je postala jako populrna zbog svojih izjava , koje većinom ostave bez teksta mnoge, da se ljudi počinju pitati otkud joj hrabrost da izjavljuje neke takve stvari. Za nju svi kažu da je dugog jezika, a njene izjave da su nepromišljene.

Često njene izjave izazovu bijes u ljudima, ali to njoj pravi dobru reklamu, jer se o njoj mnogo govori, što joj je zapravo i bitno. Bilo da je riječ o dobroj ili lošoj reklami, bitno da je reklama.

Poseban bijes je izazvala kod žena, kada je tokom jedne od svojih emisija izjavila kako ne može da razumije žene koje ne pronalaze vrijeme za sebe. Dodala je i kako nikada za Vaskrs nije kuhala i bojila jaja kod kuće, jer tako ‘usmrdi’ i kuću i sebe, nego da ima ženu koja to napravi za nju, a ona ode samo i pokupi.

Sada se ponovo o njoj govori, kada je otkrila kakvi muškarci je privlače, ali i kakvi sve joj prilaze. Otkrila je kako svi muškarci na nju reaguju, jer izaziva poseban uticaj na njih, te da može da se pojavi i ljepša, zgodnija i visočija djevojka od nje, ali da će oni opet da izaberu Jovanu. Istakla je kako svojom inteligencijom i harizmom ostavlja muškarce bez teksta i nisu prema njoj ravnodušni.

Dodala je kako joj uglavnom prilaze dobrostojeći muškarci koji imaju dosta novca, dok osrednje muškarce ona i ne primjećuje.