Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Jovana šokirala sve svojom izjavom:” Neću da perem i čistim, što bi da smrdim na znoj i kiseli kupus, kad mogu na Dior!” – Alternativa

Prošla godina je jedna od najtežih u posljednje vrijeme i mnogi su pretrpili razne gubitke, kako socijalne, tako i ekonomske. Kada narodu spomenemo prošlu godinu, većina od njih kaže ”dabogda se nikad više ne ponovila”.

Ali, kao i u svemu ostalom tako i u tom slučaju, postoje osobe kojima je prošla godina bila uspješna na razne načine. Jedna o takvih osoba je i Jovana Jeremić.

Riječ o jednoj poznatoj voditeljici, koja je prošle godine uspjela da dovede svoju karijeru na sam vrhunac. Ona je najprije radila na Happy televiziji, kao voditeljica rijaliti programa ”Parovi”. Kada su vidjeli o kakvom dragulju se radi, prebacili su je da vodi jutarnji program. Tu je pokazala svoju stručnost i kako se dobro snalazi u poslu, pa je svaka emisija bila jako posebna i gledana.

Obzirom da se radi o dobroj voditeljici, Željko Mitrović poželio je da je ima u svom timu, pa ju je ponudio odličnu priliku za prelazak na njegovu televiziju. Ubrzo se Jovana i razvela od svog supruga, a kako saznajemo glavni razlog je taj što Jovana nikada nije kod kuće i ne provodi dovoljnoo vremena sa njihovom kćerkom.

Jovana je nekoliko puta istakla da joj nije u cilju da kuha, čisti i pere po kući, jer joj je bolje da miriše na parfeme, nego na kiseli kupus, bijeli luk ili neke zaprške.