Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Jovanka Broz šokirala sve svojom istinom: ”Nije ga bilo 13 dana, a kada je došao nije ličio na sebe!” – Alternativa

Mnogo godina je prošlo od smrti Josipa Broza Tita, ali idalje je glavna tema. Govori se dosta o njegovom životu, kao i smrti, ali i svim pojedinostima. Uvijek je uz njega bila supruga Jovanka Broz, koja mu je pomagala, ali i bila uz njega.

Nakon smrti Tita, Jovanka je živjela u njihovoj porodičnoj kući. Najprije mu je bila drugarica, poslije toga je postala njegova špijunka, a na samom kraju i supruga.

Jednom prilikom izjadala se Milanu Šarcu, kojem je rekla da nakon što je Tito otišao na jedan poslovni put nije se vraćao kući punih trinaest dana. Nakon što je došao kući, ponašao se čudno i nije ličio na onu osobu kakva je do tada bio.

Jovanka se mnogo zabrinula, jer njegovo ponašanja nije bilo isto. Ono što je nju najviše iznenadilo i šokiralo jeste što je Tito prije koristio desnu ruku kada je jeo i pisao, a nakon povratka počeo je da primjenjuje lijevu ruku. Dosta ljudi koji su saznali za njenu priču, ne mogu da povjeruju da je došlo do takvih promijena, ali nikad se ne zna.

Šta vi mislite da li bi moglo da dođe do ovakvih promijena za kratko vrijeme, te šta bi moglo da bude uzrok pojave takvih promijena!? Pišite nam svoje mišljenje u komentar!