Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

JOVANU GODINAMA ZLOSTAVLJAO ZORAN MARJANOVIĆ! MISTERIJA SMRTI: Zbog ljubomore psihički i fizički je terorisao! – Alternativa

54- godišnja Jovana Marjanović koja je radila i živjela u Nišu, poslije nekoliko dana istrage i potrage pronađena je mrtva na Zlatiboru. Kako ističu njeni prijatelji, ona je svakodnevno trpila veliko zlostavljanje od svog supruga Zorana Marjanovića. Iako je obdukcija utvrdila da nije došlo do ubistva, njene kćerke i prijatelji ističu kako je sve ovo posljedica dugogodišnjeg psihičkog i fizičkog maltretiranje od strane njenog supruga.

Njene kćerke su priznale kako je Jovana stalno bila pod pritiskom i primjećivali su se njeni psihički problemi, a policija je navodno bila upoznata sa pritiskom koji je njen bivši muž vršio nad njom i to samo zbog muške sujete.

”Jovana i Zoran Marjanović su nekoliko godina bili u braku, i iz njihove ljubavi su dobili tri kćerke. Zoran je navodno htio da ima sina. Od samog početka njihov brak nije bio nešto posebno i stalno su imali neke nusuglasice i svađe, one je pravio razne probleme a ona samo šutila i trpila. Mnogo se mučila s njim. Ona jedina zna kroz kakve torture je prošla, bila je jako lijepa, sposobna , a Zoran previše ljubomoran.”- rekao je jedan izvor blizak ovoj porodici.

”Čak je i u poslu bio jako problematičan i često je znao napraviti problem, iako nije bilo potrebe. Zamrao je ljude, stalno se zaduživao, a čak mu je i u nekim klubovima bio zabranjen ulazak, jer se znalo da s njim dolazi i problem.”

”Kćerke su van sebe, od kako je pronađeno Jelenino tijelo. Govore da je njihov otac jedini krivac, jer je Jelena trpila veliko psihičko i fizičko maltretiranje i da nije više mogla da sitrpi sve to. Kroz plač govore kako im je uzeo majku, ali da neće dozvoliti da i njima dodatno zagorča život.”- dodao je ovaj izvor.