Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Jović prije smrti progovorio o Titi: ”On je bio najveći zlikovac! Naš narod je zavio u crno!” – Alternativa

Smatra se kako je Josip Broz Tito u politici bio i krvnik i gospodin. Bivši šef Predsjedništva SFRJ objavio je knjigu u kojoj je otkrio mnogo stvari o Titi, ali je naveo kako je on svaki put sve što je bilo srpsko sputavao, potiskivao, a na kraju bi i uništavao.

Borisav Jović je bio jako kritičan i oštro je napao svog bivšeg predsjednika Josipa Broza Tita , jer je po njegovom mišljenju imao ružan odnos prema Srbima. Svoju knjigu ”Na rubu ponora”, objavio je samo nekoliko dana prije smrti, koja je nastala kao posljedica koronavirusa.

Jović je rekao kako je Tito bio u politici i gospodin i krvnik. Nazvao ga je i lukavom varalicom, najvećim negativcom kojeg je u svom životu upoznao. Često je razmišljao neumoljivo, iako je izgledalo da razmišlja otvoreno i polako. Ako je imao neku ideju , nije se moglo desiti da propadne i da se ne ostvari. Izgledalo bi da je miran i bezopasan, ali je bio rigorozan, jer je imao drugarska upozorenja ukoliko nešto nije kako treba, ali je bilo i smrtnih kazni.

S nama je bio relativno dugo, pa nismo ga shvatali na pravi način. Uspio je da nas četiri desetljeća drži na djedilju, a šta smo mi radili: pjevali mu pjesme, a kada je umro plakali za njim danima. Ovoliko vremena nam je trebalo da shvatimo o kakvoj osobi se radi i da smo bili zaista naivni i lakovjerni.

Jović je rekao kako je Srpski narod obavijen u crno upravo zbog Tita , te da mu ne treba pjevati nikakve pjesme , jer nam je toliku štetu nanio.