Udovica ubijenog Olivera Ivanovića, Milena Ivanović Popović, prije nekoliko dana otkrila je kako je u vezi sa Igorom Jurićem, odnosno osnivačem Fondacijom ”Tijana Jurić”. Nju znamo kao političarku koja je članica skupštine Srpske naredne stranke, te od 2020. godine radi kao narodna poslanica u Skupštini Srbije.

Rođena je 1983. godine u Beogradu, a godinama radi kao predavač na Univerzitetu u Prištini. Bitno je napomenuti da radi i kao doktorantkinja na Megatrendu. Prije svega ovoga, radila je u sektoru za kulturu u kabinetu premijera.

Nakon što se priklonila vlastima Srbije, počeli su o njoj da se pišu i govore isključivo negativni komentari. Mogli smo je vidjeti na listi Aleksandra Vučića, gdje je nosila broj 55, a samim tim i dobila poslaničko mjesto.

Ubistvo njenog supruga Olivera bila je glavna tema nekoliko dana, a ona je poslije toga u više navrata govorila o toj temi. Dok je jednom prilikom davala intervju za srpske medije, otkrila je kako zna ko je ubica njenog supruga, ali da nije sto posto sigurna pa da ne može javnosti da kaže više informacija.

Ona je u junu 2021. godine tokom sjednice Skupštine Srbije o Kosovu i Metohiji, iznenadno ustala kada je u sednicu ušao i Milan Radoičić, koji se inače povezuje sa ubistvo njenog supruga i jedan je od osumnjičenih.