Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

KAD JE SNAHA NESTALA, POSUMNJAO SAM DA MI SIN NIJE ŽIV! Bolne riječi neutješnih roditelja! – Alternativa

Ova vijest potresla je cijeli region. Roditelji Ivana Stojanovića koji je pronađen zabetoniran u zid, nakon samoubistva njegove supruge Biljane, rekli su kako nakon njene smrti su i sami počeli sumnjati da je on živ. Iako su im govorili da je u Rusiji, oni su osjetili da se nešto čudno dešava i da on nije više među živima.

Tijelo je pronašao Ivanov brat, i to u jednoj prostoriji koja je prije koristila se kao staja, a nekoliko godina u nju se nikako nije moglo ući, jer je snaha držala je zaključanu.

”Ta prostorija je bila staja, nekad prije smo u njoj čuvali krave. Kada smo ušli na betonu smo vidjeli neku plavu boju i to samo par kapi. Biljanine sestre sada proklinju mog sina, kao da on ima kakve veze s tim što je ona uradila. Ja sam u jednom trenutku rekao, ako ona nije živa, pa onda postoji mogućnost da ni on nije. Nju smo pronašli mrtvu u jaslama. Ljudima je sve to bilo čudno i počeli su istraživati, pa su ušli u tu prostoriju. Jedan dio je bio zazidan, a prije nije tako izgledalo dok smo ga mi koristili.”- rekao je Ivanov otac.

Nakon sahrane svoje snahe, Ivanova majka Ružica i otac Jovan, napisali su potragu za njim, jer im se nije javljao skoro tri godine, a nije dolazio ni na sahranu svoje supruge.

”Ona je nama sve govorila kako je u Rusiji i da se ne može javiti, jer ga ganja neka mafija. Njegove kćerke su pronašle pasoš, a kasnije smo u tom zidu vidjeli i njegovu lobanju. Ovo je užasno šta proživljavamo.”- rekla je tužna majka.