Ruška je oduvijek pokazivala koliku ljubav osjeća prema sebi i svom tijelu, a publici nikada nije željela da otkrije koliko zaista ima godina. Kad god bi joj neko od voditelja tokom intervjua postavio ovo pitanje, ona bi govorila da je u najljepšim četrdesetim godinama.

Ali, mali broj ljudi zna, da je ona zapravo rođena 1938. godine. Njena kćerka živi u Italiji i uživa u njenim ljepotama. Ruška je poznata voditeljica i manekenka, koja je oduvijek mnogo ulagala u svoj izgled i bilo joj je bitno da se ljudima prikazuje kao dama.

Ona je prirodna žena, koja je uvijek privlačila muške poglede, pa je tako slučaj i dan danas. Ruška nikada nije željela da svoje tijelo podvrgne estetskih operacijama, bitan joj je prirodni izgled, a priznaje kako su danas djevojke mnogo nezadovoljen svojim fizičkim izgledom, obzirom da idu na plastične operacije i razne estetske zahvate.

Za Rušku smo često imali priliku da čujemo samo lijepe riječi i kako je svi hvale za izgled. Dok je bila mlada, nije bilo osobe koja se ne bi okrenula za njom i svi su željeli da se uslikaju s njom. Važila je za jednu od najljepših osoba na našoj javnoj sceni.

Budite idkreni i recite nam kakvo je vaše mišljenje o ovoj bivšoj manekneki? Sviđa li vam se njen izgled?