Jovana Jeremić definitivno je jedna od najpopularnijih voditeljica na našim prostorima, koja svakim danom obara rekorde gledanosti i postala je poznata po kontroverznim izjavama, svojim ponašanjem, kao i neobičnim načinom odijevanja.

Za nju se slobodno može reći da je osoba bez dlake na jeziku, koja će svima reći šta zaista misli, i nije od onih koji će uvijati u foliju. Nekoliko puta do sada je privukla veliku pažnju javnosti na sebe, a ovo posljednje je svakako obilježilo njenu karijeru.

Tokom jedne emisije, otkrila je kako joj je želja i ujedno i planira da ugosti ruskog predsjednika Vladimira Putina u svojoj emisiji, a već je počela da priprema pitanja koja će mu postaviti u emisiji. Navodno je već odabrala i koju će odjevnu kombinaciju imati na sebi, a svaki detalj je posebno osmislila, kako ne bi bila niti jedna greška.

Otkrila je kako nije znala da li prvo da izabere haljinu ili ipak donji veš. Mislila je prvo donji veš, pa onda čapare ali ne one klasične, nego su joj draže sa čipkom samostojeće, jer su one privlačnije , sek*i, a ujedno se i ona u njima bolje osjeća. Neke žene kažu da im nije bitno kakav donji veš imaju, niti kakve čarape, ali njoj je to od velikog značaja.

Ostaje nam da vidimo da li će Jovana ikada ispuniti svoju želju, odnosno da li će ugostiti poznatog presjednika u svojoj emisiji!