Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

”KAD ME VIDI U ČIPKI OSTATI ĆE BEZ TEKSTA!” Jovana Jeremić priprema poseban poklon za Putina! – Alternativa

U zadnje vrijeme veliku pažnju na sebe je privukla voditeljica Jovana Jeremić koja je postala mnogima omiljena voidteljica, koja će bez dlake na jeziku da kaže svima šta zaista misli. Iz dana u dan šokira mnoge svojim kontroverznim izjavama, stilom oblačenja, kao i opuštenim i slobodnim ponašanjem.

Za nju često čujemo rečenicu ”Što na umu, to i na drumu”, jer se nikada nije libila da kaže u lice ono što misli, pa čak iako su u pitanju neke uticajne osobe. Baš kao i mnogo puta, ona je i sada privukla pažnju, kada je pričala i otkrila neke detalje kako planira da ugosti ruskog presjednika Vladimira Putina.

Ona je otkrila kako ima želju da u svojoj karijeri ugosti i jednog od najznačajnih presjednika u svijetu, a to je Vladimir Putin, presjednik Rusije. Čak je počela i da razmišlja o pitanjima koje bi mu postavila, ali i kakvu odjevnu kombinaciju bi obukla za tu prigodu.

”To je malo čudno pitanje, ne znam da li da počnem najprije od donjeg veša ili kakvu bi haljinu imala na sebi. Najprije bi obukla donji veš i čarape samodržeće, jer ne volim one klasične čarape. Volim baš crne sa čipkom, kakve je imala Monika Beluči kada je glumila u filmu ”Malena”. Mnogo vodim računa o donjem vešu, jer je za mene jako bitan, želim da izgledam seksi, to me jako usrećuje.

Na ovaj način mogu da izgledam skupo, seksipilno, a ne da sam vulgarna i jeftina. Teško je to razumjeri, u pitanju je vanserijska umjetnost. ”- rekla je Jovana.