Tom Crutchfield svoju sadašnju suprugu Stacey upoznao je sasvim slučajno, kada je on imao 66 godina, a ona je u to vrijeme imala 33. godine. Ona je duplo mlađa od njega, ali su dokazali da njima godine ne predstavljaju ništa i da ne mogu uticati na njihovu ljubav, koja je iz dana u dan sve veća.

Tom je na početku htio da se odupre privlačnosti koju je osjećao prema Stackey, ali ona je bila toliko velika da nije uspio. Sve je počelo tako što je Stacey bila u potrazi z anekim poslom i tada je vidjela oglas gdje je na Tomovoj farmi trebao jedan radnik za farmu reptila.

Otkrili su nam kako je na prvi pogled osjetila se neka hemija među njima i da su počele sjevati varnice. Iako je razlika u godina zaista velika, i Tom je sam sebe uvjeravao da je ona premlada za njega, ipak su uspjeli iz bliskog i dobrog prijateljstva da dobiju pravu romansu i ljubav kakvu rijetko ko dobije.

Četiri godine su bili u vezi, kada su shvatili da je vrijeme za brak. Krunisali su svoju ljubav, a kada ih neko vani vidi zajedno, ko ne zna za njihovu ljubavnu priču, pomisli kako šetaju djed i unuka. Svjesni su da ispred sebe nemaju mnogo vremena koje će provesti zajedno, ali ono što imaju žele maksimalno da iskoriste. Tom je istakao kako se ne boji smrti, ali da se plaši da nije dovoljno proživio za svoje godine.

Stacey je otkrila kako joj je na početku bilo teško kada neko kaže da je Tom djed, ali polako se navikla i sada joj uopšte ne smeta. Dodala je kako nikom neće dozvoliti da uništi njenu ljubav i sreću koju ima s njim.