Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Kad si seljak u duši, džaba ti Gucci haljina od 7 000 eura! Izgleda isto ćurka u njoj, a šljašti da jedva gledaš.. – Alternativa

Došlo je vrijeme kada je vanjski izgled postao bitniji, od onog kakva smo mi osoba i šta nosimo u svojoj duši. Mnogi ljudi se zbog fizičkog izgleda procjenjuju, a uglavnom procjena bude kriva.

Najviše toga možemo da primjetimo na estradi, kada sve pjevačice žele da se ističu jedna među drugom i žele da izgledaju dobro, zategnuto i u skupocjenim kombinacijama. Sada se samo to gleda, dok se o pjesmama i ne razmišlja. Vidimo da su i spotovi zasnovani samo na skupim automobilima i golim djevojkama.

Nema više dobrih i kvalitetnih pjevačica koje su pokazivale svoj talenat i pravile hitove, kao što su Dragana Mirković, Ana Bekuta, Snežana Đurišić. Dragana je kao jako mlada počela da se bavi pjevanjem i iza sebe ima mnogo hitova koji su jako pjevani. Prodala je nekoliko miliona albuma, imala mnogo koncerata gdje su dvorane bile prepune, a pet se tražila karta više.

Ali, mnogi su se razočari kada su je vidjeli u jednoj haljini, koja uopšte ne odgovara njenom tijelu. Ispod slike su se pojavili razni komentari, nazivajući je pogrdnim imenima, a čak su neki pisali i da izgleda kao kokoš. Dragana se pohvalila da je to Gucci haljina koja je koštala 7 000 eura, ali očigledno da ni cijena nije bitna, nego kako se čovjek osjeća u toj haljini.

Već nekoliko puta Dragana se susrela sa lošim komentarima što se tiče njenog oblačenja, te mnogi navode kako treba da promijeni stilistu i to pod hitno.