Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

KAKAV FRAJER! OVO JE SIN POKOJNOG EKREMA JEVRIĆA, OD NJEGOVIH MIŠIĆA ČETE PASTI U NESVEST! ŽENE ODLEPILE ZA VERDINOM…(FOTO) – Alternativa

Unatoč podsmijehu i zgražanju koje je izazvao, činjenica je da je Ekrem Jevrić za kratko vrijeme postao poznata osoba. Ekrem je postao jedan od najupečatljivijih likova proteklog desetljeća.

Godine 2010. objavio je pjesmu “Kuća – poso” koja je instantno postala hit. Iako je to izazvalo smijeh, to je nažalost svakodnevna stvarnost za sve gastarbajtere, poput njega samog. Zbog toga pjesma ima više od 10 miliona slušanja.

Nakon što se na taj način proslavio, Pink televizija ga je ubrzo pozvala da sudjeluje u reality showu, gdje je postao predmetom sprdnje.

Nekoliko godina kasnije, Ekrem Jevrić je umro u 55. godini. Iza njega je ostala supruga i četvero djece, 3 sina i 1 kćerka.

Njegov mlađi sin Verdin postao je popularan i on je sušta suprotnost svom ocu. Hobi mu je teretana , a radi i kao zaštitar u jednom klubu u New Yorku. Vrlo je popularan na Instagramu.