Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Kakav je zaista Ramzan Kadirov!? Napravio je logore za gay osobe, razvedene žene vraća njihovim muževima! – Alternativa

Danas ćemo da vam govorimo o Ramzanu Kadirovu, koji je postao čačanski predsjednik, a ujedno radi i za Putina. On je nekoliko puta naveo kako vidi pobjedu Rusije i da će uspjeti poraziti Ukrajinu, te uzeti je pod svoje.

O njemu se jako malo znalo do sada, a došlo je vrijeme kada se istražuje sve iz njegovog života. Dok mu je otac bio živ, Ramzan je bio protiv Putinove vlasti. Međutim, nakon očeve smrti 2000. godine, on je postao presjednik Čečenije i od tada vlada u ovoj ruskoj pokrajini. Niko ne smije da mu se proturječi, a ukoliko se to desi snosi gadne posljedice.

On navodi kako je u svojoj vjeri. Ima suprugu i sa njom desetero djece, ali želi još koji put da se oženi i da ima najmanje tri žene, ali to će učiniti samo ako njegova supruga bude saglasna. Za njega se navodi da je diktator i da ljudi iz Čečenije sa razlogom ga se boje. Ukoliko ima neki cilj, neće birati način da dođe do njegovog ostvarenja.

Kada je u njegovoj zemlji počela se dešavati islamistička pobuna, on je kroz par dana uspio da je uguši. Kao nagradu za svoj rad, Putin mu svake godine organizuje paradu da bi mu se zahvalio. Po njegovm mišljenju, žene ne bi trebale da obavljaju nikakav posao, nego da su kod kuće i da odgajaju djecu i dočekuju muževe sa posla.

Otkrilo se da u njegovoj pokrajini postoje i zatvori u kojima se drže gej osobe i tamo ih muče sa elektrošokovima. Iako se trudi da se o tome ne govori u javnosti i da bude sakriveno, ipak je informacija iscurila u javnost.