Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

KAKO DANAS ŽIVI DJEVOJČICA KOJU JE OTEO MALČANSKI BERBERIN!? Monikine traume još ŽIVE, evo kako izgleda.. – Alternativa

Čim čujemo za ime Ninoslava JOvanovića, znamo o kome se radi, da je to zapravo ”Malčanski berberin”. On je prije otprilike tri godine svojim postupkom šokirao apsolutno sve i cijela javnost se zbog njegovog postupka digla na noge On je djevojčicu Moniku ukrao kada je išla prema školi, pa onda je čuvao kao taoca puna 23 dana.

Kada je uhvaćen, ljekari su pregledali djevojčicu, pri čemu je utvrđeno da je i sek*ualno iskorištena. Na ovaj gnusan događaj oglasio se i sam predsjednik Srbije , Aleksandar Vučić, koji je rekao i donio odluku da malčanski berberin cijeli život provede u zatvoru.

Ali, ono što je najgore od svega, jeste da je ovaj čovjek proveo samo dvije godine u zatvoru, nakon čega je preminuo od zatajenja srčanog mišića, te nije uspio ni da kako treba odsluži svoju kaznu.

Jedni mediji su se sada sjetili ove djevojčice i odlučili da je posjete, kako bi provjerili kako živi. Naime, ona još uvijek ima traume koje joj je napravio ovaj monstrum, te žive idalje u teškim uslovima, jer nemaju novca ni za osnovne životne uslove. Njena majka nam je otkrila kako nigdje ne rade ni ona ni muž, pa im je to najveći problem. Bukvalno se bore za egzstenciju, a ona ne može ništa da uradi po tom pitanju, jer mora uvijek da bude uz svoju kćerku.

Iako djevojčica sada ima 14 godina, opet ne smije da ostane sama, zbog svih trauma koje je preživjela. Majka sa njom ide do škole i vraćaju se zajedno. Ističe kako bi najviše djevojčica voljela da ima svoju sobu, jer je u takvim godinama, ali nažalost ne mgou da joj ispune tu želju.