U današnjem članku dotičemo se poznatog regionalnog pjevača i otkrivamo više o njegovoj vezi sa Leontinom Vukmanović!

Prije nego što vam prezentujemo informacije kojima raspolažemo, dotaknut ćemo se nekih osnovnih informacija o poznatom regionalnom pjevaču iako vjerujemo da je većina vas već upoznata sa nekima od njih. Željko Joksimović poznati je srpski glazbenik koji već skoro čitave dvije decenije iz godine u godinu izbacuje nove hitove, stariji ga pamte po njegovom učešću na Eurosongu 2004. godine kada je predstavljao Srbiju i Crnu Goru, tada je osvojio drugo mjesto i osvojio pažnju javnosti.

Njegovih učestvovanja na Eurosongu bilo je više, nesebično je pomagao kolegama u pripremama i izvođenjima raznih pjesama pa je tako 2005. godine skladao pjesmu “Jutro” koju je tada izvodila Jelena Tomašević, 2006. godine je pomagao bosanskohercegovačkoj grupi Hari Mata Hari te je ponovo 2008. za Jelenu Tomašević prezentovao pjesmu “Oro”.

Neminovno je da je u pitanju veliki glazbenik ali isto tako i čovjek, za razliku od većine estradne scene, Željko se u prošlosti držao sa strane po pitanju drama i afera, iako po internetu možemo pronaći razne članke istina je da su mnogi od njih zapravo i lažni. Godinama unazad on je u braku sa svojom suprugom Jovanom Joksimović, imaju troje djece a četvro dijete mu je iz prvog braka, to je kćerka Mina.

Što se tiče današnje teme, razni članci ga povezuju sa mnogim ženama pa se tako u jednom od njih našla i Leontina Vukmanović, istina je da su poslovno surađivali i u to vrijeme ona je bila interesantna tema za medije, na pitanje o emotivnoj vezi ovo dvoje, oboje su tvrdili da su povezani samo poslom. Jednom prilikom Leontina je izjavila da je njihovo poznanstvo započelo tako što ih je spojila turneja po Republici Srpskoj, tada je mlada umjetnica bila na vrhuncu svoje karijere a nakon upoznavanja, veliki dio vremena provodili su komponovajući nove pjesme.