Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

KAKO NJU DA ZAVEDE? Više nije divljak, ljubav ga je promijenila! Rasprodao sve bikove zbog nje, a evo šta sljedeće planira da uradi… – Alternativa

Jedan od definitivno najpoznatijih likova koji su se pojavili u rijaliti programu jeste Zmaj od Šipvoa, kojeg su mnogi doživljavali kao neotesanog i neodgojenog lika koji je iz Srednje Bosne došao u rijaliti. Međutim, svojim ponašanjem uspio je da pridobije srca publike i postao poslije nekog vremena omiljena rijaliti osoba.

Fanovi su ga mnogo zavoljeli. Zmaj od Šipova ima jedan brak iza sebe, te je u njemu dobio kćerku Milicu. Tokom svog učešća u rijalitiju često je govorio kako je on dobar ljubavnik, što je nekoliko puta uspio i da pokaže i dokaže, ali u neke njegove priče jednostavno se nije moglo vjerovati.

Iako je u ozbiljnim godinama, on se tako ne ponaša. Mnogo koristi i društvene mreže, pa svoje fanove obraduje sa novim fotografijama, kako bi ih uputio gdje se nalazi i šta radi. Tako je prije nekoliko dana objavio sliku na kojoj se nalazi sa svojom rijaliti koleginicom Atinom Ferari.

Ispod slike je napisao kako će uskoro da se oženi, a obzirom da je uvijek govorio kako voli mlade djevojke, ne sumnjamo da će takvu mladu i da odabere. Čak mnogi vjeruju da njemu u ljubavi su najbitnije godine i da nikada ne bi mogao biti sa nekom starijom ženom, odnosno ženom svojih godina. Mnogi osuđuju ovo njegovo ponašanje, ali on je uvijek isticao da su mu žene jako bitne u životu.

Šta vi mislite o Zmaju iz Šipova? Jeste li ga pratili u rijalitiju, šta mislite o njegovom ponašanju?