Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

KAKVA BRUKA: Miloš Bojanić sve ove godine skriva ženu od javnosti! 24 godine mlađa od njega, a OTEO JE ROĐENOM BRATU! – Alternativa

Od estradnih umjetnika svašta se može očekivati i sve ono što mislimo da se ne može desiti, oni naprave, tako da nema više šta da nas iznenadi. Ali, ovaj pjevač koji je dugi niz godina na javnoj sceni, uspio je da nas iznenadi tajnom koju je čuvao sve ove godine.

Miloš Bojanić često je bio i učesnik raznih rijaliti programa, a čuvao je jednu tajnu koja je šokirala apsolutno sve. Naime, prije nego je oženio svoju sadašnju suprugu Branku, pjevač je bio u ljubavnoj vezi sa ženom koja je tada bila i u vezi sa njegovim bratom. Iako je ona bila zakonska supruga njegovo brata, on je s njom bio u ljubavnoj vezi.

Tada je na njih izvršen veliki pritisak, a naročito unutar porodice, zbog čega su oni odlučili da je najbolje da prekinu sa vezom koja nije prihvaćena ni na koji način. Tada je Miloš upoznao Branku koju je oženio, a ta žena je nastavila da živi u braku sa Miloševim bratom.

Kada malo bolje razmislite kakva osoba morate biti da uradite ovo rođenom bratu, odnosno da ulazite u ljubavnu vezu sa njegovom suprugom. Naravno za svaku osodu je i njoj, koja je bila spremna na tako nešto. Branka koja je kasnije udala se za pjevača je 24 godine mlađa od njega, a tek sada se vidi prevelika razlika u godinama među njima.

Šta vi imate da kažete na ovu životnu priču pjevača?