Kakva bruka na Srpskoj svadbi – Ovako izgleda kad majka ženi sina, popela se na stol, napravila špagu, a onda ludilo (Video) – Alternativa

Kakva bruka na Srpskoj svadbi – Ovako izgleda kad majka ženi sina, popela se na stol, napravila špagu, a onda ludilo (Video)

Svi smo mi tokom našeg života bili prisutni na nekim od veselja, svadbenih ili smo imali priliku da gledamo to na nekim video snimcima. Ovdje se radi o nekim karakterističkim srpskim kako su mnogi naveli sjajna vjenčanja. To su događaji gdje je hrane i pića naime tada u izoblji. Niko od toga nije pošteđen. Jako se puno troši na muziku prije svega ali i na hranu. Ova vjenčanja i radost može da traje i do par dana. Mnogi znaju da nose i određeno oružje na svadbe pa da bi sepucalo u zrak. Ali nekada se desi da se ponašanje prisutnuh odvede u neki sasvim drugačiji smjer.

Tako se pojavio dio snimka sa jednog srpskog vjenčanja, kada se pojavio na velikom broju društvenih mreža i za jak kratko vrieme je postalo to veliki hit i viralan za manje od 24 sata. Najviše se to desilo radi čina ove žene na vjenčanju a neki izvori govore da je majka mladoženje, bila jako opuštena. Naime, kada je čula samo prve taktove pjesme, “Danas majka ženi svoga sina” ona se jako opustila i učinila nešto što će uvijek da se priča.

Svima je jasno ko god je pogledao snimak, da je žena bila u jako veliko alkoholisanom stanju ali to nije spriječilo da se ona popne na stolicu i nakon toga pokušala je da se popne na sto koji je bio ispred nje. Na tom stolu je bilo jako puno hrane i piće ali to nju nije zanimalo. Ona se popela na sto i napravila je špagu pa je sto pod njom pukao i sva hrana i piće se našla na podu. Sve se ovo raspalo na deset komada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *