Odavno je poznato kako je Jelena Karleuša jedna od rijetkih na estradnoj sceni koja je bez dlake na jeziku i reći će sve onako kako jeste, bez ikakvog okolišanja ili uvijanja u foliju. Nikada se nije plašila reći svoje mišljenje niti se boji da će biti na meti osuda i loših komentara kada iznese ono što zaista misli.

Mnogi je vole baš zbog te njene osobine, dok ima i onih koji je osuđuju, jer misle kako ne mora uvijek sve otvoreno govoriti. Osim što je prepoznatljiva po svojoj iskrenosti, mnogi je znaju i po pjesmama, ali i atraktivnom izgledu.

Uzor su joj očigledno velike svjetske zvijezde, jer se i sama takmiči s njima, kupujući skupocjenu odjeću svjetskih modnih brendova. Mnogima je trn u oku i zbog svog načina oblačenja, a moramo priznati da joj sve te modne kombinacija zaista pristaju, obzirom da ima lijepo tijelo, koje održava svakodnevnom fizičkom aktivnosti, ali i prazi na ishranu.

Tokom snimanja muzičkog takmičenja Zvezde Granda, uvijek je bila glavna tema i novinari su čekali ispred studia samo kako bi snimili u čemu je sad došla. Nikad nije prošla nezapaženo, nego čak naprotiv.

Naročito je zadobila muški dio publike, jer je nešto što se ne viđa često, a itekako lijepo za oko.

Da li vi podržavate ovu pjevačicu i šta mislite o njenom načinu odjevanja?

Pišite nam svoje mišljenje u komentare!