Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Karleuša ponovo pokazala svoju bahatost: ”Ja sam veća klasa od vas, a mi ne jedemo jadne životinje!” Evo čime je još zgrozila javnost.. – Alternativa

Poznata pjevačica Jelena Karleuša na javnoj sceni je od početka devedesetih godina prošlog stoljeća i već sa prvim albumom dobila je veliku publiku i ljudi su je naprosto počeli obožavati. Ubrzo poslije izdavanja prvog albuma, udaje se za Bojana Karića, zbog čega je od širokih narodnih masa dobila nadimak ”Mali skandal”.

Kako saznajemo ona je tada bila u nekom ludilu sa tjelohraniteljem koji je radio za njenog supruga, a kada je on to saznao samo joj je poslao papire za razvod braka. Nije čak želio ni da razgovaraju i pokušaju riješiti problem, nego je odmah donio svoju odluku.

Poslije razvoda nastavlja da se bavi pjevanjem, a ubrzo upoznaje i Duška Tošića u kojeg se odmah zaljubljuje. Ni oni nije bio razvodušan prema njoj, pa slobodno možemo reći da je to bila ljubav na prvi pogled. Oni su sada u braku, a svoju ljubav su krunisali sa dvije predivne djevojčice Atinu i Niku. Oni su stalno u žiži interesovanja i oko njih se vrte razni skandali.

Najgore što im se moglo desiti jeste prije tri godine, kada se saznalo da je Karleuša varala svog suprug sa Ognjenom Vranješem poznatim bosanskohercegovačkim nogometašem. Mnogo se o tome govoril, a oni nisu poklekli i razveli se. Jelena jako voli životinje i već je postalo jasno da nikada ne jede meso, te da apeluje na sve ljude da prestanu sa ubijanjem životinja.

Ujedno je otkrila da ne voli jesti kolače, slatkiše i čipsove, ali da je izekako ljubitelj voća i povrća.