Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Karleuša u kostimu CRVENKAPICE, ali svi su ZINULI U JEDAN DETALJ! Vidite li ga vi? – Alternativa

Jelena Karleuša je najpznatija naša pjevačica u cijelom svijetu, koja često iznenadi svoje pratioce i fanove odjevnim kombinacijama. Čak i kada pomislimo da smo sve vidjeli, ona nas iznenadi i pokaže da može to mnogo bolje.

Skoro je otputovala u Crnu Goru i to u velikom stilu. U Podgoricu je stigla čarter letom, a nakon što je završila sa nastupom, odlučila je odmah da se vrati u Srbiju i nastavi sa svojim daljim obavezama.

Nije mogla proći nezapaženo, kada je izašla iz hotela i uputila se prema avionu da se ukrca na let. U izdanju ‘Crvenkapice’ oduševila je sve prisutne, a ona objavila i sliku na društvenim mrežama. Komentari su se počeli nizati jedan ispod drugog, a mnogi su komentarisali njen ‘modni hit’.

Moramo priznati da je imala mnogo lajkova i pohvala za svoj stajling, dok je mali broj ljudi ostavljao negativne komentare. Jelena je uz crveni kombinezon, obukla crne visoke čizme, torbu, kao i kaput, a uz sve to je dodalacrvene čupave naočale jednog od najpoznatijih brendova. Njih je imala i Kim Kardashian , a cijena im je oko 1000 eura.

Neki od najčešćih komentara bili su ”Modna ikona!’, ‘Karleuša prava si bomba!’, ‘Bježi Crvenkapice, eto vuka!’.