Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

KARLEUŠINA SLIKA U GA*ICAMA IZ 1995. GODINE: Morati ćete pogledati sliku nekoliko puta, kakva promijena! (FOTO) – Alternativa

Jelena Karleuša se ubraja u najpopularnije i najatraktivnije pjevačice na našim prostorima, koja je često u žiži interesovanja zbog svog specifičnog i izazovnog načina oblačenja. Čak su i svjetski mediji zainteresovani za nju i često pišu razne stvari o ovoj pjevačici.

Od početka svoje karijere pokazala se veoma jedinstvenom i drugačijom od ostalih koleginica. Nije imala problema da kaže sve šta misli i kako s osjeća, bez obzira kako će se to odraziti u javnosti i da li će zbog toga da bude na meti osuda i komentara.

Ona često obraduje svoje pratioce na društvenim mrežama, sa raznim fotografijama koja su itekako izazovne. Nije se nikada stidila i sramila svog izgleda, pa ni sa početka karijere, te je jednom prilikom na svom profilu objavila i fotografiju sa početka karijere. Otkrila je svima kako je na početku put bio trnovit, ali da kada imamo jasno postavljen cilj sve je lako da se uradi kako bi se on i ostvario.

Tokom svoje karijere sama se snalazila i trudila da postigne ono što je danas. Na slici ispod, vidimo kako je Jelena prije bila dosta mršavija, ali je i tada vodila računa o izgledu i pažljivo birala odjevne kombinacije. Nije radila neke prevelike estetske operacije na svom tijelu, nego sve u granicama normale.

Na osnovu ove slike možemo da shvatimo kako je pjevačica oduvijek voljela nositi kratko, ali moramo priznati i da joj jako lijepo stoji.

Koji je vaš komentar na ovo?