Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Karleušina svekrva poručila samo jedno: Evo kako je ona reagovala na razvod sina Duška! (VIDEO) – Alternativa

Jelena Karleuša prije nekoliko dana objavila je široke narodne mase preko svog instagramprofila da se razvodi od svog bračnog partnera Duška Tošića, sa kojim je provela četrnaest godina u braku. Niko nije očekivao ovakvu vijest, a svi njeni pratioci bili su iznenađeni ovom vijesti.

Već u posljednjih nekoliko mjeseci neki su primjetili kako su se promijenili odnosi među ovim bračnim parom, odnosno da su zahladnili, te je to bio jasan pokazatelj da će uskoro doći i do njihovog razilaženja.

Duškina majka Nikoleta Tošić od kako se saznalo za razvod, morala je da se susretne sa brdom novinara koji su svakim danom dolazili pred porodičnu kuću, kako bi saznali bilo kakve informacije vezane za brak Tošić- Karleuša. Njegova majka bi ostala zatečena mnogobrojnim pitanjima koje bi svaki novinar podstavljao.

Ona nije željela da se izjašnjava po pitanju razvoda braka svog sina, samo bi jasno govorila da nema nikakav komentar na ovo, a sve što novinare zanima da pitaju njenog sina i snahu. I njihove komšije su bile vidno iznenađene razvodom bračnog para, rekavši kako niko nije očekivao a će do ovoga doći, obzirom da su važili za najskladniji i najljepši par na javnoj sceni.

Jedan od komšija je istakao kako dugo nije vidio da su Duško i Jelena zajedno posjetili porodičnu kuću na selu, te da se dalo naslutiti da nešto nije kako treba.