Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Kastrirao se, istetovirao, osjekao uši, a uskoro će i SVOJ PONOS! Želi biti PRVI ŽIVI ZMAJ bez pola! – Alternativa

Da bi ostvario svoj san, Tiamat Legion Meduza koji živi u Teksasu, morao je mnogo toga odreći se i promijeniti na svom tijelu. Cijeli život je bio opčinjen zmajevima, i sada želi da i sam postane jedan od njih. Do sada je morao iskeširati mnogo novca, odnosno potrošio je cijelo bogatstvo kako bi izgledao kao mitsko stvorenje.

Imao je do sada nekoliko operacija, a za njih je mora iskeširati čak 80 hiljada dolara, što je itekako mnogo novca. Obzirom da nije još uvijek postigao izgleda kakav je zacrtao, morati će imati još nekoliko operacija.

Svoje tijelo je istetovirao kako bi što više ličilo na zmajevo, uši je odjeskao, jezik rascijepio, a ono što je mnoge iznenadilo i začudilo, jeste što je uradio i kastraciju. Promijenio je i izgled nosa, na čelo stavio implante koji podsjećaju na rogove. Šezdesetogodišnjak je sada odlučio da treba ukloniti šest zuba koja su mu ostala, kako bi stavio implante koji će izgledati kao zmajevi.

Za sebe kaže da je sada zmaj koji izbacuje otrov, ali da za to ima dobar i valjan razlog, zbog čega se ne treba sputavati.

”Taj moj otrov ne izlazi iz očnjaka, nego iz srca. To može da bude i dobro i loše u zavisnosti od toga u kakvoj situaciji se nađem, te kako se ljudi ponašaju prema meni, da li me poštuju i fini su ili me vrijeđaju. Vodim se motom kako oni prema meni, tako i ja prema njima. ”- rekao je on.