Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

KĆERKA MERIME NJEGOMIR OBJAVILA POTRESNO PISMO: Mama, vrijeme ne liječi! Čujem kako me zoveš! – Alternativa

Merima Njegomir poslije duge borbe za život, zauvijek nas je napustila , a iza sebe je ostavila četvero djece Jelenu , Ljubicu i Milicu, te sina Marka koji i dan danas pate za njom , kao i prvog dana.

Njena kćerka Jelena je na dan kada je njena majka trebala da proslavi 69 rođendan, objavila jednu srceparajuću poroku, koji nikoga nije ostavila ravnodušnim, ali nam pokazala kako nije još umanjena njena bol za majkom, kao i da nikada neće. Ona je objavila njenu fotografiju i napisala pismo koje razara svačije srce.

”Čujem te kako me ponekad zoveš ”mala moja velika djevojko”, te da se isad trudiš da u meni vidiš onu djevojčicu koja je sa sedam godina pojavila se na bini bašte Vile Manojlović, kako bi pokazala mrvicu talenta koju sam posjedovala. Željela sam da budem kao ti. Ali, nisam kao ti, iako sam imala žarku želju da obučem tvoje cipele one lakovane crne. Željela sam da gazim tvojim korakom, ali nisam mogla.

Gazi ti majko svojim koracima, onako kako si mene savjetovala i učila. Nedostaju mi tvoji koraci pred mojim vratima, da tvoja ruka zgrabi kvaku na vratima i da mi pozvoniš. Nikad ne mogu zaboraviti one trenutke kada me silno zagrliš i ljubiš. Ti si najbolja mama na svijetu i uvijek ćeš to ostati.”- napisala je Jelena.

Iako je tuga trebala da se umanji po njenim riječima, ona je pretvara u snagu da ide dalje, ali i da čeka trenutak kada će pnovo sresti se sa majkom.