Milan Topalović Topalko jedan je od mnogih koji je svoju karijeru izgradio zahvaljujući takmičenju u Zvezdama Granda, gdje je prikupio veliku publiku, koja je od tada redovno pratila njegov rad. Ovo takmičenje je za njega bila odskočna daska.

Nakon završetka takmičenja, on je počeo da niže uspjehe jedan za drugim, izdavao je albume, koncerti su postali sve posjećeniji, da bi se na kraju počele tražiti i karte više. Doživio je sve ono o čemu je i sanjao.

Cijelo ovo vrijeme pokušavao je što dalje od očiju javnosti da drži svoj privatni život, ali to nije uvijek moguće, koliko god se on trudio i pokušavao da to učini. On je u braku sa Vesnom Topalko , sa kojom ima i kćerku Helenu, a ona je u posljednje vrijeme postala, slobodno možemo reći , zvijezda Instagrama.

Kćerka mu je prelijepa , što možemo i da vidimo po mnogobrojnim lssikama koje objavljuje po društvenim mrežama. Svojim atributima i savršenim tijelom, nikoga ne ostavlja ravnodušnim i često je glavna tema mnogih razgovora. U medijima se povezuje sa raznim sportistima, pjevačica i drugim poznatim ličnostima.

Često je upoređuju sa starletom Tijanom Ajfon, jer je i Helena uradila nekoliko estetskih operacija na sebi, po čemu se ne razlikuje mnogo od drugih djevojaka koje su isto to uradile. Topalko je istakao jednom prilikom da nije sretan što mu se kćerka ovako ponaša, ali da ne može ništa uraditi po tom pitanju.