Poznati folk pjevač Dragan Kojić Keba je na estradnoj sceni prisutan već dugi niz godina a u svojoj veličanstvenoj karijeri je otpjevao veliki broj pjesama koje su i danas veliki hitovi.

Kojić se u posljednje vrijeme povukao iz javnosti i dosta rjeđe nastupa a kada je u pitanju njegov privatni život poznato je da je već četiri decenije u braku sa suprugom Oljom koja mu je podarila sina Igora i kćerku Natašu.Nataša je prije više od deset godina spakovala sve kofere i počela je svoj novi život u Americi a Igor je bio interesantan javnosti jer je bio u braku sa poznatom pop pjevačicom iz Hrvatske Severinom Vučković.

Naime Severina i Igor su imali veoma dosta problema u braku koji su postali izraženi u vrijeme pandemije korona virusa i čim je ukinuto vandredno stanje u Srbiji.Severina se vratila u svoj rodni Split a prošle godine se od Igora i razvela.Igor je pokušavao jedno vrijeme da se i pomiri sa njom ali mu to nije pošlo za rukom i vratio se da živi u dom svojih roditelja prelijepu vilu koju imaju na Bežanijskoj kosi. Prije izvjesnog vremena se Igor preselio u jedan stan a mediji su pisali da ga je kupio uz finansijsku pomoć Severininog prvog muža Milana Popovića sa kojim je postao veliki prijatelj u zadnje vrijeme.

Ovo je mnogo začudilo jer je Kebina vila jako prostrana i ima dva sprata a uz to sada će njihovi roditelji ostati sami jer je i Nataša otišla od njih. Čini se da je ipak u jednom moementu shvatio da je krajnje vrijeme da se osamostali i da ima svoju privatnost a na osnovu fotki se može vidjeti da je stan uređen tipično za muškarca a sa njim tu najviše vremena provodi njegova nova djevojka Teodora Bjelica.