Vrijeme je da malo pažnje posvetimo i našem pjevaču Kebi, koji često zna da nas iznenadi kako svojim ponašanjem, izjavama, tako i odjevnim kombinacijama. Ovo će mnogima od vas biti zanimljivo, a njemu sigurno i nije baš.

Iz godine u godinu moda se drastično mijenja i to je postalo sasvim normalno. Ono što smo nosili prije godinu ili više, danas ne može da se nosi, jer po riječima mnogih ‘više nije u modi’. Međutim, ono što se nosilo prije dvadesetak godina, ponovo počinje da bude u trendu.

I muška i ženska odjeća danas idu u nekom totalno drugom pravcu, da se nekada zapitamo kako dizajnerima padnu ovakve gluposti na pamet. Dokaz za to jesu nove sandale koje je izbacila Guchi a da bi bile vaše morate iskeširati čak 450 eura. Neki se sjećaju da su iste takve sandale nosile se u Jugoslaviji oko osamdesetih godina prošlog stoljeća.

Muškarcima je danas bitno da se oblače u trendu, odnosno kako nalaže moda, a jedan od njih je i Dragan Kojić Keba, koji je sve iznenadio svojim out fitom. Po svim društvenim mrežama počele su brzo da se šire slike Kebe u novim sandalama. Iako su koštale 650 eura, mnogi nisu zadovoljni njihovim izgledom.

Čak su počeli da ga ismijavaju i navodili su kako mu se frenč pedikir još uvijek nije dobro osušio!

Šta vi mislite o njegovim novim sandalama? Sviđaju li vam se?