Klikom na sliku ispod Zatvarate PROZOR!


Kliknite na sliku

Kebina ljubavnica ispričala sve: ”Više je bio sa mnom nego sa ženom, tukao me je, a onda mi namjerno napravio dijete!” – Alternativa

Jeste li nekada čuli za ime Jevremović Ljiljana!? Kada ste tek pročitali sigurn niste mogli ni predpostaviti o kome se radi, ali zapravo to je ljubavnica pjevača Dragana Kojića Kebe. Ona je odlučila poslije toliko vremena da ispriča cijelu istinu o njihovom odnosu i da pokaže svima da on nije tako dobar kakvim se predstavlja.

Njih dvoje su u vanbračnoj zajednici dobili kćerku Inu, koja je Ljiljanu cijelo vrijeme podsjećala na vezu koju je imala sa ovim pjevačem. Ispričala je o raznim stvarima, pa čak i o njegovom privatnom životu.

Ljiljana nam je priznala kako Ina ne želi ni da čuje za Kebu, niti ga smatra svojim ocem. Najviše ju je razočaralo kada je vidjela koliko njena majka pati i bori se da bude dobar samohrani roditelj, a Keba nikada nije htio da prihvti svoju kćerku. Ona nije željela ni da prihvati njegovo prezime Kojić, jer je prema njemu osjećala veliku mržnju .

Ljiljana je rekla da Keba nije nikako pomagao joj je, čak je htio da kontroliše njen život. On je vodio računa koliko ima troškova, nije joj dao da troši mnogo električne energije, odnosno znao je da gasi sijalice po stanu kako bi što manji račun za struju dobijala.

Keba joj je namjerno napravio dijete, jer je pratio kada su joj plodni dani, a kada je ostala trudna rekao je da nikada neće priznati dijete.