Kija Kockar je postala poznata na jedna neobičan način, nakon što ju je muž prevario u rijaliti programu. Ona je zbog toga dobila podršku velikog broja naroda, što joj je na kraju donijelo i krunu. Tokom učestvovanja u rijalitiju pokazala se kao dobra osoba, ali i da ima talenat za muziku.

Nakon pobjede u Zadruzi, otvorila su joj se mnoga vrata i počela se baviti muzikom. Odmah je počela sa održavanjem koncerata , a njene pjesme postaju veliki hitovi. Nikada se nije povezivala sa riječi ”provokativno”, ali sada je objavila nekoliko fotografija koje su pokazale njeno tijelo.

Kija je pozirala u kratkom šorcu koji je bio raskopčan , te se ispod njega mogao jasno vidjeti narandžasti kupaći, odnosno gaće. Međutim, to nije sve, nego je u prvom planu izbacila i svoje bujno poprsje koje se jasno moglo vidjeti, jer je Kija nosila samo gornji dio kupaćeg , bez ikakve majice.

Mnogi je nazivaju poželjnom ženom i željeli bi da ukradu njeno srce, ali pjevačica ističe da idalje nema emotivnog partnera i da uživa u samoći. Oktrila je kako se oko nje nalazi mnogo kavaljera i gospode koji joj se otvoreno nabacuju, ali niko od njih joj nije privukao pažnju.

Obzirom da joj sa bivšim mužem nije dobro išlo, otkrila je kako sad mora biti oprezna , te njen muškarac mora biti duhovit i inteligentan.